Qui som?

AMBORGULL ÉS MÉS QUE EL NOSTRE NOM

AmbOrgull és més que el nom d’aquest projecte. AmbOrgull neix per posar de manifest que vivim a una ciutat única. Terra d’acollida, amb una important història industrial, una de les ciutats amb més patrimoni modernista, fan del jazz, de l’hoquei i de la salsa Viandox. 

Una ciutat que té històries, reivindicacions, paraules o dites que només coneixem nosaltres i que no volem que es perdin. Una ciutat que, malgrat tenir coses dolentes, és casa nostra i ens l’estimem. 

AmbOrgull és reinvindicar allò que és nostre i que volem compartir amb el món. Cultura, humor, terrassenquisme, feminisme, reivindicació, crítica… Som aquí per parlar d’allò que ens agrada i preocupa. I per parlar malament de Sabadell, també. 

 

Som el Gerard Rius i el Rubén Carreto, dos joves terrassencs que ens dediquem al món de la comunicació i la moda i que pensem que a Terrassa hi calia una iniciativa que posés en valor aquelles coses bones que té la nostra ciutat i a la vegada criticar aquelles que no ens agraden des d’una mirada jove, reivindicativa i en positiu.

terrassa-gerard-ruben

Per què amborgull?

Quan feiem la pluja d’idees ens vam adonar que teníem el nom davant nostre i no n’erem conscients. El que estava clar és que volíem aconseguir transmetre l’estima que sentim per Terrassa i volíem fer-ho amb orgull, d’una manera fresca, jove i reivindicativa. I així va sortir el nostre nom! Volíem que quan la gent llegís les nostres publicacions sentís l’orgull o el sentiment de formar part d’una ciutat que té la seva pròpia personalitat.

Per què AmbOrgull? Perquè creiem que tenim moltes coses per les que sentir-nos orgullosos i orgulloses. De ser de la ciutat de Terrassa, la primera, però estem segurs i segures que la llista de coses que ens fan sentir orgull encara pot ser més llarga. 

 

Parlen de nosaltres…

la_torre_terrassa
mon_terrassa
canal_terrassa

Som de Terrassa i ho diem amb orgull.

AmbOrgull arriba a la ciutat de Terrassa per ensenyar les coses bones (i les no tan bones) que tenim. Creiem que ha arribat l'hora que tothom conegui el que ens fa únics: les nostres tradicions, els nostres maldecaps, les nostres reivindicacions, aquelles coses que només diem nosaltres...

Llegeix el manifest
terrassa_amborgull
Contacta amb nosaltres:
hola@amborgull.cat
Orgull terrassenc | Productes de Terrassa | Terrassa bona raça | Terrassa capital |
Instagram
Facebook