PREGUNTES FREQÜENTS

Algunes de les preguntes que més ens feu…

Quines opcions d’enviament hi ha?

AmbOrgull posa a la teva disposició dues opcions d’enviament: Enviament a casa o recollida a botiga. La primera, només està disponible a l’estat espanyol (si desitges que t’enviem un dels nostres producte a fora d’Espanya, fes-nos-ho saber enviant-nos un correu a hola@amborgull.cat) i té un cost de 4,50 euros. Si ho prefereixes, també et donem l’opció de recollir els nostres productes a una botiga col·laboradora d’AmbOrgull. La botiga, Gamax 70, està ubicada al Carrer Font Vella número 70 de la ciutat de Terrassa. El preu d’aquesta opció és d’1 euro. Abans de finalitzar la comanda podràs triar l’opció d’enviament i veure exactament quant costa l’enviament.

Els enviaments seran lliurats entre aproximadament 4 i 8 dies. T’avisarem quan t’enviem els productes, perquè puguis estar-ne al cas.

 

Què puc fer si vull canviar o retornar un producte?

Canviar o retornar dins el termini de 24 hores següents de la recepció de la comanda. Abans s’ha de comunicar la devolució al correu electrònic hola@amborgull.cat. Només es podran retornar els productes si estan en perfecte estat. No s’acceptarà cap producte que s’hagi fet servir.

Per poder retornar el producte s’haurà d’enviar o amb l’embalatge original o un que garanteixi el bon estat del producte fins les nostres instal·lacions.

Les despeses d’enviament les haurà d’abonar el client interessat. No s’acceptarà cap paquet que arribi a contra-reemborsament. Si el cas específic ho permet, s’abonaran al client. Les despeses seran retornades pel mateix mètode amb el que es va pagar la comanda retornada. 

En el moment en el que ens arribi el paquet, farem la comprovació de l’estat del producte. Si tot és correcte, es retornarà l’import referent als productes retornats. Queda exclòs la retornada de l’import referents a les despeses d’enviament perquè es tracta d’un servei subcontractat.

 

Seguretat de la web

Comprar a AmbOrgull és comprar de manera segura. Així doncs, et garantim tota la seguretat i confidencialitat de totes les dades que ens facilitis. El nostre sistema de pagament és a través de la plataforma Stripe, una passarel·la de pagament segura de comerç electrònic. La nostra pàgina web disposa d’encriptació SSL que garanteix la seguretat en totes les dades que ens feu arribar.

Necessito factura… com la puc demanar?

Si destiges que preparem una factura de la teva compra, si us plau, envia’ns un correu electrònic a hola@amborgull.cat amb les teves dades i les dades de facturació. Des de la rebuda de les dades a l’emissió de la factura no passaran més de 3 dies hàbils.

terrassa_amborgull
Contacta amb nosaltres:
hola@amborgull.cat
Orgull terrassenc | Productes de Terrassa | Terrassa bona raça | Terrassa capital |
Instagram
Facebook